Om oss | www.xn--fasadrenoveringgteborg-9hc.com

Om oss

Vilka är vi?

Coplan har varit verksamma i byggbranschen i Göteborg med omnejd i många och vi ser vår erfarenhet som en styrka. Vi anser att våra år i branschen ger oss ett övertag eftersom vi kan lösa kundernas problem på ett annat sätt än ett nyare företag. Våra anställda är skickliga hantverkare med många år i branschen, för att säkerställa att kunden kan lita på vår expertis.

Vi tar oss an de flesta uppdrag i byggbranschen men är särskilt specialiserade på fasadrenovering åt kunder i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder både helrenovering och regelbunden kontroll av fasad innan byte behövs. En årlig kontroll av fasaden brukar rekommenderas, för att upptäcka skavanker innan en helrenovering blir aktuell.

Vi utför uppdrag både åt privatpersoner och åt företag, Vare sig det är att måla om fasaden åt en privatperson, eller åt ett stort företag så är inga jobb för svåra för oss. Även om vår expertis främst rör fasadrenovering utför vi även andra uppdrag. Det går lika bra att anlita oss för att bygga en tillbyggnad till huset eller som att bygga ett hus från grunden.

Coplan sätter alltid kundens önskemål och behov i första rummet och ser till att kunden är delaktig i projektet från början till slut. Som en del av vår kundfokus kan vi även anlitas för helentreprenad för den som genomför ett större byggprojekt. Tjänsten helentreprenad innebär att vi sköter kontakten med andra yrkesgrupper som arbetar på ett byggprojekt, vilket medför mindre arbete för kunden, som kan ägna sig åt annat.

Dags att göra en fasadrenovering?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)